Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainoskirja

 

Mainostajien taivas, sillä voit mainostaa melkeinpä mitä vaan, mutta muista: Yksi mainos per. sivusto!

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

20.03.2017 21:52
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.com/

24.02.2017 20:07
Aprillin virtuaalikennel on uudehko hoitajiin painottuva virtuaalikennel. Tule katsomaan ja löydä itsellesi sopiva hoitokoira!

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

13.02.2017 14:17
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

Nimi: Scotty
Kotisivut: http://kuviolehti.suntuubi.com/

09.02.2017 16:54
Tervetuloa!
Lämpimästi terveuloa Kuviolehteen, joka on toiminut vuodesta 2016 asti. Kuviolehti on soturikissatarinaroolipeli, jossa riittää jännitystä ja meininkiä. Vastaikään paikka oli päivitystauolla ja moni asia uudistui ja päivittelemme yhä tietoja uuteen uskoon alemmalta tasolta ylemmälle. Kaikki tiedot ovat vielä suurimmilta osin rempassa, mutta sivuille kumminkin pääsee tutkimaan kaikkea tarpeellista.
Soturikissat roolipeli Kuviolehteen on lisätty adoptio! Tarkempia tietoja sieltä.
► Kukkakissa, Scotty & Kamikaze (apulainen)

Nimi: Veera
Kotisivut: http://pilkahdus.suntuubi.com/

07.02.2017 18:37
Tervetuloa Pilkahdukseen, helmikuussa 2017 ovensa avanneeseen soturikissa-aiheiseen tarinaroolipeliin, jonka ajanjakso sijoittuu aikaan, jolloin klaaneja oltiin vasta perustamassa. Jättäisikö juuri sinun hahmosi tassunjälkensä historiaan klaanin perustajana, urheana soturina tai yhtenä ensimmäisistä parantajista? Tule mukaamme kirjoittamaan klaanien historia uudelleen!

Nimi: Wella
Kotisivut: http://strayed.suntuubi.com/

17.01.2017 21:12
Strayed on vieraskirjapohjainen roolipeli, joka sijoittuu autiolle saarelle - tai ainakin niin eloonjääneet luulevat!
Roolipelin lähtötilanne alkaa rannalta, jonne American Airlinesin lentokone on pudonnut teknisen vian seurauksena. Matkustajia koneessa oli 384 joista suurin osa on menehtynyt, mutta eloonjääneille koittaa karvas kamppailu elämästä ja kuolemasta villiintyneellä saarella.
Pystytkö sinä uhmaamaan kuolemaa ja selviytymään kaukaisella saarella hengissä?

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

14.01.2017 19:43
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet?

Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Razeback
Kotisivut: http://viimakoura.suntuubi.com/

12.01.2017 15:27
Viimakoura » Ulkoasuja ja koodeja suntuubiin
Tilaustyöt avattu.

Nimi: Lunatra
Kotisivut: http://pohjola.suntuubi.com/

10.01.2017 19:14
Pohjolan viimat tännekin puhaltavat. Ja tuovat tullessaan kaikkea uutta!

Pohjola on vuoden alussa perustettu kuvienkopiointi, sekä listaussivusto. Olet tervetullut vaikka vain pölisemään chattiin, vai haluatko kenties omat sivusi meidän listoille? Toivon niin, tai kysyn sitten itse!;)

Pohjolan kaksi viimaa: Lunatra & Quineara

Nimi: Vattu
Kotisivut: http://viisimaata.suntuubi.com/

08.01.2017 14:03
Viisi maata on juuri avattu tulokasystävällinen MLP-aiheinen tarinarope. Ylläpito on aktiivinen, eli kumpikaan ei lähde pois pitkäksi aikaa ilmoittamatta siitä.

Viisi maata sisältää nimensä mukaisesti viisi maata: Equalia, Fallislandia, Flowaria, Icetower ja Selvania. Kaikissa hallitsee prinsessa, paitsi Equaliassa on kaksi. Prinsessoja ovat Equalissa Half Moon ja Sweet Foam, Fallislandiassa Silver Shadow, Flowariassa Rising Flower, Icetowerissa Cold Shimmer ja Selvaniassa Rainbow Heart.

Ja tietenkin on sarjasta tuttuja paikkoja esim. Ikimetsä, joka on kyllä laajentunut, Harmonian elementtien luola ja uusia maiden poneillekin tuntemattomia paikkojakin.

Tule tutkimaan paikkoja tai jopa liittymään! Jätäthän kuitenkin kavionjälkesi viekkuun, vaikkei sekään ole pakollista...

Terveisin ylläpitäjä Vattu

Nimi: Ullakolla
Kotisivut: http://kuunkehra.suntuubi.com/

03.01.2017 17:51
Millaista metsässä olikaan silloin, kun Taivasklaani vielä asusti siellä neljän muun klaanin kanssa? Astu sisään Kuunkehrään ja ota selvää!

Nimi: Dee & Sailukki
Kotisivut: http://kolmenmetsa.suntuubi.com/

25.12.2016 19:46
Tervetuloa soturikissa-aiheiseen roolipeliin, joka on perustettu joulukuussa 2016. Kolmen metsä on perinteinen roolipeli, ei siis tarinaroolipeli, joten autohittaus on kielletty. Silti hahmosi on aloitettava pennusta tai oppilaasta ja kerättävä pisteitä noustakseen arvoasteikossa - pisteitä kerätään vain roolimalla, ei kirjoittamalla tarinoita.

Klaaneja Kolmen metsässä on nimen mukaisesti kolme, Ukkosklaani, Hämäräklaani ja Valoklaani. Klaanit on nimetty perustajiensa Ukkosen, Hämärän ja Valon mukaan. Hämäräklaani on klaanien uusin tulokas, eikä kovin toivottu sellainen. Hämärätähti ei välitä soturilaista lainkaan ja hänen tavoitteenaan näyttää olevan vallata koko metsä.

Juonesta kuitenkin enemmän itse sivuilla, tämä mainos saa jäädä näinkin lyhyeksi - tervetuloa Kolmen metsään!

Nimi: taivaanlintu
Kotisivut: http://tengahmalam.suntuubi.com/

23.12.2016 21:58
Muistatko aikaa, kun noitia poltettiin rovioilla ja vampyyreitä joukkopoltettiin kirkoissa? Ja kun vainoista alkoi tulla tapa ja harrastus, ihmisistä tuli vainoharhaisia jokaista vastaantulijaa kohtaan, eikä aina edes oltu varmoja oletko itsekään ihminen? Syyttömiä ja viattomia ihmisiä poltettiin ilman pätevää syytä lähes päivittäin. Kukaan ei välittänyt oliko tapettava lapsi vai aikuinen; vainojen sokaisemat ihmiset eivät tunteneet käsitettä nimeltä armo.

Tengah Malam on sisäoppilaitos, joka sijaitsee kuvitteellisessa Saksassa, syrjäisessä metsässä kaukana kaikesta kaupungin kiireistä, sodasta sekä vainoista kaikkea yliluonnollista kohtaan. Pelissä eletään toisen maailmansodan aikaa (vuodet 1939-1945). Sodan lisäksi vainot ovat jälleen heränneet uudelleen eloon 1400-luvun jälkeen. Nälänhätä ja sota ajavat ihmisiä pois kodeistaan, mutta minne ylimaalliset olennot menevät, kun niitä vainotaan joka nurkan takana?

Nimi: Aury
Kotisivut: http://llvermorny.wixsite.com/koulu/

21.12.2016 14:27
Kaukana merien toisella puolen ja tuhansia maileja legendaarisesta Tylypahkasta, mount Greylockin huipulla, piilotettuna metsän ja loitsujen avulla sijaitsee yksi taikamaailman suurimmista salaisuuksista - Ilvermornyn koulu noidille ja velhoille.
Sen noidutut kiviseinät ovat seisoneet järkähtämättöminä aikojen läpi selviten hirvittävistä taisteluista ja voimakkaista myrskyistä tullakseen yhdeksi taikamaailman hienoimmista kouluista.

Ja juuri tämä kyseinen koulu toivottaa sinut tervetulleeksi.

Nimi: Josette
Kotisivut: http://primalscream.suntuubi.com/

20.12.2016 16:52
"American Airlinesin lentokone putoaa moottorivian takia. Lento 251 on ollut matkalla New Yorkin JFK:ltä Thaimaan Phuketiin, mutta se on kadonnut tutkasta täysin, eivätkä etsintäpartiot kykene löytämään sitä. "

Primal Scream on 17.12 2016 perustettu vieraskirjapohjainen seikkailu-, toiminta- ja tasohyppelyroolipeli. Roolipeli sijoittuu nykyaikaan kuvitteelliseen saarivaltioon, joiden olemassaolosta ihmiskunta ei edes tiedä. Ihmisjoukkiomme on päätynyt lento-onnettomuuden vuoksi kyseiselle saarivaltiolle, jossa kamppailu selviytymisestä alkaa.

Pystytkö sinä pelaamaan yhteen hiileen ja pelastautumaan saarelta? Vai onko kohtalosi jo sinetöity?

Nimi: Raptor
Kotisivut: http://www.jokivarsiss.suntuubi.com/

18.12.2016 21:26
Olet tervetullut kertomaan tarinasi, ja liittämään sivusi Jokivarren ansiokkaaseen listaan! :3
Tarjolla sivulistausta ja Raptorin kirjoituksia, sekä mahdollisuus julkaista omia tarinoitasi. Käväisisitkö vierailulla?

Nimi: Bria
Kotisivut: http://people.suntuubi.com/

17.12.2016 18:31
There was a war..

Sota demoneita vastaan oli verinen ja raaka, täynnä tunteita ja menetystä, eikä kukaan päässyt siltä pakoon. Se vei mennessään mpnia henkiä, vaikka itse enkelitkin astuivat taivaasta avuksi. Vaikka se on ohitse, valtataisteluiden ja koston tuulet ovat jo tulossa, eikä ole varmaa, jääkö tällä kertaa mitään jäljelle.

Oletko valmis astumaan maailmaan täynnä epävarmuutta? Kenen joukkoihin liityt?

People on vuoden 2016 lopulla perustettu ihmisroolipeli, jossa pelaamme enkeleillä, demoneilla sekä ihmisillä apokalyptisessä sodan jälkeisessä maailmassa. Tervetuloa mukaan!

Nimi: Josette
Kotisivut: http://desire.suntuubi.com/

17.12.2016 18:11
"Kuvittele itsesi 200 vuoden päähän, New Yorkiin. Jos olet normaali, saat elää elämäsi rauhassa. Jos olet erilainen, sinut tapetaan."

Kiinnostuitko? Desire on aivan uudenlainen ihmisroolipeli kaupungin sykkeessä! Peli on avattu syksyllä 2016, mutta sivut olivat hiljaiselolla marraskuun. Mutta nyt Desire on palannut loistoonsa ja ottaa vastaan uudet pelaajat! Tule ihmeessä liittymään joukkoomme!

♥: Josette

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.con/

17.12.2016 11:41
Tervetuloa lokakuussa 2016 nousseeseen virtuaalikennel Aprilliin!
Koiralauma kostuu monipuolisesti eri rotujen edustajista eikä meillä ole yhtä ja tiettyä kasvatusrotua. Järjestämme välillä virallisia kilpailuja. Mutta mikä meille tärkeintä, kaikki koiramme etsivät hoitajia!
Tule ja varo, ettet joudu pilailun uhriksi.

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

15.12.2016 09:22
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?
http://paperangels.arkku.net

Fantasiaa, romantiikkaa ja seikkailuja täynnä olevat maailmat muotuoutuvat kertomuksiksi. Tervetuloa lueskelemaan!

Minut löytää myös Wattpadin puolelta nimimerkillä lariss4x. :)

Nimi: Kami
Kotisivut: http://enneaika.suntuubi.com/

14.12.2016 13:39
Jäävätkö juuri sinun kynnenjälkesi tammipuun selkämykseen ikiajoiksi? Jos haluat ottaa selvää, paina linkkiä.

Nimi: Usva
Kotisivut: http://1celestial.suntuubi.com/

11.12.2016 16:36
Oletko uutta ulkoasua vailla? Jos olet, tule käymään Celestialissa! Ehkä löydät sivuillesi jotain. Myös ulkoasun tilaaminen on mahdollista.

Nimi: Roleplay Meets- chat
Kotisivut: http://ricoz.co.uk/rpm

08.12.2016 00:35
Hello, I represent a relatively new Roleplay chat and partner search medium based on Skype, Roleplay Meets. We are currently between 70-100 members strong and have dedicated admins to enforce rules and to help newcomers to become involved in the chat. We have two seperate medium currently, one being All-Chat, centered around OOC and banter involving RP, as well as an Advertising chat where you may drop your Advert and find partners with similar interests.The chat is continiously being worked on and tweaked by both the owner and the admins, and there is currently a LiveJournal version being made to add to the repertoire. There is no discrimination in the chat and you'll find plenty of like minded roleplayers to choose from. The rules are pretty simple and most of it being common sense (such as no harassment) and listed plain to see on the site. There are roleplayers found in Rolepaly Meets from every timezone and most corners of the world as well! So, the chances of you finding someone similar and within a usable timezone are almost garaunteed.You can enter the Skype chat from this link...ricoz.co.uk/rpmFrom there, you can see the rules and enter the Skype, and once in chat an admin will be able to link you to the Roleplay-Meets Advertising segment as well as the LJ.

We hope to see you soon, and are hoping to bring this chat up to 100+ members within the next 3 months. Once in chat, you can even invite your own Roleplay partners in order to add to the population.Hope to be seeing you soon!--Rico Stryker & Admins of Roleplay Meets

Read more: http://troianrpg.proboards.com/thread/1902/roleplay-meets-international-cha t-roleplayers#ixzz4SC794s6c

Nimi: Ginweed95
Kotisivut: http://ginweed95.suntuubi.com/

07.12.2016 23:07
Hopeanuoli, Weed & Orion aiheiset sivut!
Jos et tiedä mistä oikein on kyse, niin mikset pistäytyisi sivuillani katsomassa? ;)

''Olemme niin kaukana siitä saavuttamattomasta tiestä jolla he kulkivat, askel askeleelta, löydämme meidän paikkamme minkä maa on meille luvannut, ajat jotka kohtasimme palkitsivat meidät taistelun vaikeuksissa.''

ps. Jos käytte sivullani, jättäkää ihmeessä tassunjälkenne vieraskirjaan tai mainosviekkuun!

Nimi: Niameus
Kotisivut: http://rowancastle.suntuubi.com/

07.12.2016 21:56
Hei matkaaja! Näetkö tuon vanhan kuluneen linnan vuorten luona? Olen matkaamassa sinne ja ajattelin, jos haluaisit tulla seurakseni. Vaikka linna näyttääkin vanhalle, se on täynnä salaisuuksia. Haluan tutkia linnaa paremmin, mutta se olisi kivempaa sinun kanssasi. Kun olemme saapuneet suureen saliin olen varma että yllätyt!

Rowan Castle on siis ulkoasujen kopiointisivu ja suntuubin käytön apusivu. Portit ovat sinulle auki, käy vain peremmälle!

©2017 нιєкαηмυяυ - suntuubi.com