Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainoskirja

 

Mainostajien taivas, sillä voit mainostaa melkeinpä mitä vaan, mutta muista: Mainosten tulee olla asiallisia!

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Dee
Kotisivut: http://primeval.suntuubi.com/

12.06.2018 23:55
Primeval jatkaa jo vuodesta 2013 pyörineen Skylin, koirapelin uraa ja odottaa nyt uusia pelaajia kasvattamaan huippukoiria sekä upeita ylimaallisia!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://lagoon.suntuubi.com/

01.11.2017 21:37
Jossain ihmisruumiin ja -mielen ulottumattomissa on lukemattomien eri saarien ja laguunien muodostama paikka nimeltä Urangel. Ensisilmäyksellä voisi paikka näyttää hyvinkin rauhalliselta ja hiljaiselta, mutta kun hetken jaksaa odottaa, voi nähdä lohikäärmeen. Ehkä jopa päästä roolipelaamaan sellaisella.

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

17.07.2017 17:54
Horizon on pienimuotoinen kirjoittamiseen perustuva sivusto, joka etsii nyt uusia kirjoittajia. Liittyneille on tarjolla kaikkea mukavaa, kuten säännöllisesti vaihtuvat kirjoitustehtävät, erilaiset tapahtumat, kirjavinkit ja hyödylliset linkit sekä mahdollisuus saada kommenttia omiin teksteihinsä ylläpitäjältä sekä muilta kirjoittajilta. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://hopeinen.suntuubi.com

04.07.2017 17:39
Kaipaatko normaalia soturikissoilla roolipelausta hyvässä seurassa? Siinä tapauksessa Hopeinen henkäys on oikea paikka sinulle! Tervetuloa roolipelaamaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Otamme avosydämin kaikki uudet pelaajat vastaan, joten ethän jännittä laittaa viestiä!

Nimi: Zoogin
Kotisivut: http://www.starsomens.suntuubi.com/

30.06.2017 22:15
Haluaisitko tehdä muutakin kuin vain katsoa tarinoita,kirjoittaa ja roolipelata kissoilla? Stars Omenissa se on mahdollista. Nyt uudelleenavajaisten kunniaksi soturikissaroolipelin puolella ensimmäiset 10 liittyjää saavat tilaisuuden luoda kaksi kissaa heti alkuun. Lisäksi NPC hahmoja on myynnissä, ja edellisen ylläpitäjän hahmoja.

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.suntuubi.com/

24.06.2017 12:59
Pentutarhassa leikkivä pentu, soturin taitoja opetteleva oppilas, taistelukentillä taisteleva soturi, rohkea parantaja vaiko viisas päällikkö? Kohtalon Kynsissä on monia polkuja, minkä niistä sinä valitset? Valitsetko pimeän polun murhaajan tiellä, vaiko valoisan klaanikissan tien? Tuleeko sinusta kenties legendaarinen soturi -vai muistetaanko sinut vain yksittäisenä petturina? Tuletko olemaan valloittaja vai se, joka alistuu kohtaloonsa? Valitse polkusi, luo kissasi ja lausu sanat "Veri on kohtalomme oikeus kyntemme" -ja näin sinusta tulee oikea soturi.

Nimi: Emilia~
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/?cat=1

17.06.2017 01:18
"Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan sivulta Toiminta löytyvät ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen. Otamme vastaan niin nuoria kuin vanhoja pelaajia. Jos itselläsi ei ole aikaa liittyä tai et halua, voit aina silti laittaa vieraskirjaan tai jopa chattiin viestiä."

Nimi: Lumi
Kotisivut: http://pathofthewarrior.suntuubi.com/

09.06.2017 12:39
Path of the Warrior on vuoden 2017 keväällä perustettu soturikissoihin liittyvä roolipeli. PotW:n reviirillä ei kuitenkaan seikkaile kirjoista tutut klaanit, vaan pääroolissa ovat kissat Hämäräklaanista, Tuiverrusklaanista ja Virtausklaanista. Haluatko ansaita soturinimesi joukossamme? Tai voithan aina tulla jättämään tassunjälkesi vieraskirjaamme.

Nimi: Yakaza
Kotisivut: http://ruined.suntuubi.com/

05.06.2017 17:40
(sivun ikäraja on vähintään k-12)

"You can't start the next chapter of your life if you keep re-reading the last one."

Korppi lentää läpi taivaan, joka on täynnä tähtiä ja toivoa. Mutta korpissa on jotakin erikoista; sen mustien, paksujen höyhenien keskellä näkyy jälki. Jälki, joka kertoo kärsimyksestä. Jälki, joka kertoo kelle korppi kuuluu. Sillä jokainen, joka on joskus käynyt raunioissa, saa sen merkin. Polttomerkin.

Polttomerkki kuuluu Yakazalle, eli Y:lle, raunioiden luojalle.

Seuraa korppia ja löydä oma kärsimyksesi.

Nimi: A.S.T.E.
Kotisivut: http://huurrelehti.suntuubi.com/

03.05.2017 17:27
Tervetuloa soturikissa-aiheiseen tarinaroolipeliin! Huurelehdessä toimii samat vanhat klaanit, Jokiklaani, Myrskyklaani, Varjoklaani ja Tuuliklaani. Huurrelehti on erilainen siitä, että tänne voi luoda myös oman petoeläimen. Astu soturikissojen maailmaan ja luo oma kissasi! Jos et liity, jätä ainakin jälkesi vieraskirjaan.-Ylläpitäjät A.S.T.E. ja Koirafani, sekä VYP Kukkakissa-

Nimi: Trinity
Kotisivut: http://www.windflower.w2.fi/

22.04.2017 22:45
"Sukupolvien ajan neljä villikissojen klaania - Myrskyklaani, Jokiklaani, Varjoklaani ja Tuuliklaani - ovat hallinneet metsää neljänä klaaninsa. Heitä yhdistää soturiesi-isiensä asettaat lait ja usko Tähtiklaaniin. Nämä kissat taistelevat klaaninsa puolesta, saalistavat itse oman riistansa, kunnioittavat soturilakia ja elävät uskollisena Tähtiklaanille. Nyt on sinun vuorosi päättää, otatko osaa heidän elintapoihinsa..."

Olet tervetullut huhtikuussa 2017 perustettuun pienimuotoiseen Soturikissat- aiheiseen tarinaroolipeliin, joka kantaa nimeä Windflower! Täällä pelaamme vanhoilla tutuilla reviireillä, lähtöaikakautena Vaarallisen polun ja Pimeyden hetken väliset tapahtumat. Tule ja ota selvää, minkälaisen kohtalon Tähtiklaani on sinulle valinnut!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

14.04.2017 16:29
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen.

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

31.03.2017 16:21
Tule tutustumaan Nefariouksen ihmeelliseen maailmaan! Arvosteluja ja sivulistausta kaikenlaisille sivustoille.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

20.03.2017 21:52
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.com/

24.02.2017 20:07
Aprillin virtuaalikennel on uudehko hoitajiin painottuva virtuaalikennel. Tule katsomaan ja löydä itsellesi sopiva hoitokoira!

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

13.02.2017 14:17
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

Nimi: Scotty
Kotisivut: http://kuviolehti.suntuubi.com/

09.02.2017 16:54
Tervetuloa!
Lämpimästi terveuloa Kuviolehteen, joka on toiminut vuodesta 2016 asti. Kuviolehti on soturikissatarinaroolipeli, jossa riittää jännitystä ja meininkiä. Vastaikään paikka oli päivitystauolla ja moni asia uudistui ja päivittelemme yhä tietoja uuteen uskoon alemmalta tasolta ylemmälle. Kaikki tiedot ovat vielä suurimmilta osin rempassa, mutta sivuille kumminkin pääsee tutkimaan kaikkea tarpeellista.
Soturikissat roolipeli Kuviolehteen on lisätty adoptio! Tarkempia tietoja sieltä.
► Kukkakissa, Scotty & Kamikaze (apulainen)

Nimi: Veera
Kotisivut: http://pilkahdus.suntuubi.com/

07.02.2017 18:37
Tervetuloa Pilkahdukseen, helmikuussa 2017 ovensa avanneeseen soturikissa-aiheiseen tarinaroolipeliin, jonka ajanjakso sijoittuu aikaan, jolloin klaaneja oltiin vasta perustamassa. Jättäisikö juuri sinun hahmosi tassunjälkensä historiaan klaanin perustajana, urheana soturina tai yhtenä ensimmäisistä parantajista? Tule mukaamme kirjoittamaan klaanien historia uudelleen!

Nimi: Wella
Kotisivut: http://strayed.suntuubi.com/

17.01.2017 21:12
Strayed on vieraskirjapohjainen roolipeli, joka sijoittuu autiolle saarelle - tai ainakin niin eloonjääneet luulevat!
Roolipelin lähtötilanne alkaa rannalta, jonne American Airlinesin lentokone on pudonnut teknisen vian seurauksena. Matkustajia koneessa oli 384 joista suurin osa on menehtynyt, mutta eloonjääneille koittaa karvas kamppailu elämästä ja kuolemasta villiintyneellä saarella.
Pystytkö sinä uhmaamaan kuolemaa ja selviytymään kaukaisella saarella hengissä?

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

14.01.2017 19:43
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet?

Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Razeback
Kotisivut: http://viimakoura.suntuubi.com/

12.01.2017 15:27
Viimakoura » Ulkoasuja ja koodeja suntuubiin
Tilaustyöt avattu.

Nimi: Lunatra
Kotisivut: http://pohjola.suntuubi.com/

10.01.2017 19:14
Pohjolan viimat tännekin puhaltavat. Ja tuovat tullessaan kaikkea uutta!

Pohjola on vuoden alussa perustettu kuvienkopiointi, sekä listaussivusto. Olet tervetullut vaikka vain pölisemään chattiin, vai haluatko kenties omat sivusi meidän listoille? Toivon niin, tai kysyn sitten itse!;)

Pohjolan kaksi viimaa: Lunatra & Quineara

Nimi: Vattu
Kotisivut: http://viisimaata.suntuubi.com/

08.01.2017 14:03
Viisi maata on juuri avattu tulokasystävällinen MLP-aiheinen tarinarope. Ylläpito on aktiivinen, eli kumpikaan ei lähde pois pitkäksi aikaa ilmoittamatta siitä.

Viisi maata sisältää nimensä mukaisesti viisi maata: Equalia, Fallislandia, Flowaria, Icetower ja Selvania. Kaikissa hallitsee prinsessa, paitsi Equaliassa on kaksi. Prinsessoja ovat Equalissa Half Moon ja Sweet Foam, Fallislandiassa Silver Shadow, Flowariassa Rising Flower, Icetowerissa Cold Shimmer ja Selvaniassa Rainbow Heart.

Ja tietenkin on sarjasta tuttuja paikkoja esim. Ikimetsä, joka on kyllä laajentunut, Harmonian elementtien luola ja uusia maiden poneillekin tuntemattomia paikkojakin.

Tule tutkimaan paikkoja tai jopa liittymään! Jätäthän kuitenkin kavionjälkesi viekkuun, vaikkei sekään ole pakollista...

Terveisin ylläpitäjä Vattu

Nimi: Ullakolla
Kotisivut: http://kuunkehra.suntuubi.com/

03.01.2017 17:51
Millaista metsässä olikaan silloin, kun Taivasklaani vielä asusti siellä neljän muun klaanin kanssa? Astu sisään Kuunkehrään ja ota selvää!

Nimi: Dee & Sailukki
Kotisivut: http://kolmenmetsa.suntuubi.com/

25.12.2016 19:46
Tervetuloa soturikissa-aiheiseen roolipeliin, joka on perustettu joulukuussa 2016. Kolmen metsä on perinteinen roolipeli, ei siis tarinaroolipeli, joten autohittaus on kielletty. Silti hahmosi on aloitettava pennusta tai oppilaasta ja kerättävä pisteitä noustakseen arvoasteikossa - pisteitä kerätään vain roolimalla, ei kirjoittamalla tarinoita.

Klaaneja Kolmen metsässä on nimen mukaisesti kolme, Ukkosklaani, Hämäräklaani ja Valoklaani. Klaanit on nimetty perustajiensa Ukkosen, Hämärän ja Valon mukaan. Hämäräklaani on klaanien uusin tulokas, eikä kovin toivottu sellainen. Hämärätähti ei välitä soturilaista lainkaan ja hänen tavoitteenaan näyttää olevan vallata koko metsä.

Juonesta kuitenkin enemmän itse sivuilla, tämä mainos saa jäädä näinkin lyhyeksi - tervetuloa Kolmen metsään!

©2018 нιєкαηмυяυ - suntuubi.com